Kiepbak

Voor een kwalitatieve kiepbak tegen een scherpe prijs bent u bij Intra Intern Transportmiddelen aan het juiste adres. Al onze kantelbakken worden in Europa geproduceerd en hebben vanwege de hoge bouwkwaliteit een langere levensduur. Voor het ontwerp is de gebruiker als uitgangspunt aangehouden, zodat het werken met een kiepbak van Intra Intern Transportmiddelen eenvoudig en soepel aanvoelt. Een belangrijk voordeel voor u is het automatische kiepsysteem. Dit maakt het mogelijk om de kiepcontainer te kantelen terwijl u op de heftruck kunt blijven zitten.

Populair
 359,00 1.749,00 excl. BTW
 575,00 2.085,00 excl. BTW
 699,00 899,00 excl. BTW
 835,00 2.085,00 excl. BTW
 629,00 2.415,00 excl. BTW
 103,00 172,00 excl. BTW

De kiepbak voor eenvoudig gebruik

De kiepbak, ook wel kiepcontainer of kantelcontainer genoemd, kan eenvoudig gebruikt worden met een palletwagen of heftruck. Het is ook mogelijk om kantelbak uit te voeren met een nylon of rubber wielset, waardoor hij ook handmatig te verrijden is. Geschikt voor tuinders, in de bouw, magazijnen etc.. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing.

Diverse soorten kiepbakken

Waar gevraagd wordt om extra verstevigde kwaliteit, zoals bijvoorbeeld bij zwaar puin/afval, is het raadzaam om een verzwaarde kiepbak te gebruiken. Deze container is extra verdikt op essentiële punten om zo een langere levensduur te garanderen. Indien de situatie vraagt om een beperkte hoogte is de laagbouw kiepcontainer geschikt. Afhankelijk van uw situatie hebben we ook een kantelbak met een opbouwdeksel, een RVS-uitvoering en een onderlosser.

Accessoires voor een kiepbak

Soms is de standaard kantelcontainer niet voldoende en moeten er extra functionaliteiten toegevoegd worden om de container geschikt te maken voor uw situatie. U heeft de mogelijkheid om de kiepbak uit te breiden met de volgende opties: wielset (rubber of nylon, geremd of ongeremd), plat deksel om de container af te sluiten, vorkvergrendeling voor extra beveiliging bij gebruik met een heftruck. Tenslotte is het mogelijk om de container vloeistof dicht gelast te krijgen met aftapkraan en rooster. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden of heeft u aanvullende wensen voor uw kiepbak, neem dan contact op met een van onze adviseurs via 0172 – 49 02 00

kiepbak